![]()
Pa naravno da ti ne treba a ni clanu koji je postavio temu. Samo sam dodao da to ne radi postavkom parametara sa nekog saja vec da mora da se zna osnova. Eto toliko. Pocetak od oko 200 strana ima na wikipediji sta svaka stavka radi.
ak ti nije bilo bed 200 stranica procitati za pokrenuti oscam, procitaj sve moje teme. puno tog ces nauciti, |
|
Source code |
1 |
http://www.streamboard.tv/wiki/OSCam/en |
This post has been edited 1 times, last edit by "fantom" (Sep 18th 2012, 10:19)
Ti još ne raumiješ šta ja tražim. Meni sa ovim posavkama radi, ali je problem drugi risiver i drugi image.Fino, to si prepisao od Lav i zasto ne radi? Nije bitno naci postavke bitno je razumeti ih,
Emulacija neradi na oscam osim na ymod. Koliko puta to treba ponoviti, oscam nije emulator. Bilo je nekih verzija na kojim je radio biss/ccw sa specifičnom formom u oscam.keys: service_id:ecm_pid:cw0cw1, a kasnije i preko constant.cw u formi: CA :IDVideo si na predhodnoj slici sadasnja verzija je 7440
ja pitam za oscam sa kljucevima kao verzija oscam-ymod . Da li ju netko koristi i kako radi ?
ID
MT PID:ECM PID. Sve je to odbačeno.. zasad. Emulacija neradi na oscam osim na ymod. Koliko puta to treba ponoviti, oscam nije emulator. Bilo je nekih verzija na kojim je radio biss/ccw sa specifičnom formom u oscam.keys: service_id:ecm_pid:cw0cw1, a kasnije i preko constant.cw u formi: CA :IDVideo si na predhodnoj slici sadasnja verzija je 7440
ja pitam za oscam sa kljucevima kao verzija oscam-ymod . Da li ju netko koristi i kako radi ?ID
MT PID:ECM PID. Sve je to odbačeno.. zasad.
Users who thanked for this post:
commando (21.09.2012)
Ovaj Gemini image
Gemini-5.0-OE1.6-dm800-SSL69
Users who thanked for this post:
dzevad (22.09.2012)